Contact

Welkom op mijn website.


Het portretteren zie ik als een uitdaging, een legpuzzel. Alle stukjes moeten kloppen.


Maar laat ik mij even voorstellen: Brigitta Holzel van de Wateringen, geboren in 1961 te Amsterdam. Autodidact op het gebied van tekenen. Ik was altijd wel aan het tekenen. Het kleurpotlood met zijn eigen karakter kwam rond mijn twintigste op mijn pad en is niet meer weg te denken. Inmiddels beheers ik de techniek en voel ik feilloos aan welke kleuren ik met elkaar kan mengen om het resultaat te bereiken wat een bepaalde tekening vraagt. Het zachte karakter van het materiaal en de mogelijkheid van zeer verfijnd werken heeft mijn liefde voor altijd gevangen.


De portretopdrachten zijn gestart in 1990. Eerst voorzichtig begonnen met het tekenen van familie en vrienden maar al snel kwam de vraag tot deelnemen aan kunstmarkten. Sindsdien mag ik mij gelukkig prijzen, vele portretten heb ik mogen maken. Intense, verdrietige en uitbundige reacties hebben mij laten groeien en het vertrouwen gegeven om vooral door te gaan.


In 2009 heb ik de opleiding Kreatieve Handvaardigheid afgerond. Het doorgeven van en het stimuleren tot maakt dat ik het heel fijn vind om les te geven. Iedereen kan tekenen, ik zie mijzelf als het levend bewijs. Voor iedereen ligt deze prachtige hobby binnen de mogelijkheden. Het kleurpotlood heeft vele facetten die het ontdekken waard zijn.


In 2016 zal ik weer diverse cursussen en workshop’s gaan geven gaan, houd zeker de website in de gaten betreffende de juiste data en locaties.


Het verzorgen van een uniek logo voor uw bedrijf. Een eigen stijl willen benadrukken, vraag gerust naar de mogelijkheden.


Een kinderfeestje in het vooruitzicht en geen idee om iets te doen met de groep. Diverse leuke creatieve invullingen kan ik u aanbieden.


Naschoolse activiteit, buurtcentra of activiteitenbegeleiding binnen gehandicaptenzorg ook daar kan ik een leuke middag of dag verzorgen. Teveel om op te noemen maar kom gerust langs, bel of mail en ik geef graag antwoord op uw vragen.

Contact


Mail mij met behulp van het onderstaande formulier of bel naar 0636050223